miercuri, 22 decembrie 2010

Fericirea este intelepciunea de a te bucura de tot ceea ce iti daruieste Dumnezeu!

retineti ca multe bloguri si siteuri au fost restrictionate in vest si SUA
deasemenea si torenti f multi.
accesul la informatie va fi din ce in ce mai greu.
treptat vor in incepe acest lucru si in romania. scopul final este de a cenzura internetul total ptr ca ii deranjeaza f mult ca oamenii incep sa afle mizeriile lor. asa ca trimiteti informatiile ce pot trezi oamenii la cit mai multi ..atit cit va fi posibil....

Fericirea este intelepciunea de a te bucura de tot ceea ce iti daruieste Dumnezeu!


Vecinii reactioneaza la campania :"Vezi ceva, spune ceva”; un barbat a fost raportat autoritatilor pentru ca a refuzat sa le dea fiicelor sale sa bea apa de la robinet si sa faca unele vaccinuri

Paul Joseph Watson

Prison Planet.com

13 Decembrie 2010

http://www.prisonplanet.com/father-harassed-by-cps-for-feeding-kids-organic-food.html

Un tata a doi copii a fost hartuit si investigat de catre Serviciile de protectie a copilului-CPS- si de politie, pentru ca le hraneste pe fiicele sale cu alimente bio, refuza sa le faca sa bea apa de la robinet otravita cu fluor si ca nu le-a facut vaccinurile cu mercur; toate aceste fapte constituie "activitati suspecte" in nou- sovietizata America, o avampremiera a ceea ce urmeaza sa vina dupa dezvoltarea, in Wal-Mart-uri, a campaniei de spionare a vecinilor :"Vezi ceva, spune ceva!”

Legate de povestea sa, postata pe blogul „ Sherrie questioning all”, omul afirma ca s-a initiat o ancheta privind posibilul sau abuz asupra copiilor, dupa ce unul dintre vecinii lui l-a raportat autoritatilor, determinand un lucrator CPS sa-i vizitze casa, insotit de un ofiter de politie; in timpul vizitei femeia de la CPS l-a bombardat cu intrebari si i-a cercetat casa, fara a avea mandat pentru acest lucru, ajungand sa verifice chiar si continutul frigiderului sau.

Angajata de la CPS a aparut la usa lui, insotita de o masina de politie, care statea in apropiere. Femeia nervoasa a inceput sa-l ia la intrebari si era, evident, sub impresia ca el ar putea constitui o amenintare pentru ea.

"Ea a spus ca au existat acuzatii ca n-as da copiiilor mei apa de la robinet", scrie tatal, mentionand si cum i-a explicat el femeii ca apa de la robinet, venita din reteaua municipala de alimentare, in cele mai multe partii ale Statelor Unite este otravita cu fluorura de sodiu, o formă de deseuri toxice care contribuie la nenumărate probleme de sanatate, inclusiv tulburari care afecteaza dintii, oasele, creierul si glanda tiroida, ducand si la reducerea IQ-ului.

Tirul de intrebari al femeii a luat o intorsatura si mai bizara dupa ce ea i-a spus ca una din acuzatiile impotriva sa -si care a dus la acuzatii de abuz asupra copilului -a fost ca el isi hraneste fiicele cu alimente ecologice. Exact- americanii chiar cred ca, daca nu va hraniti copiii dumneavoastra cu alimente modificate genetic, pline de gluten, de fructoza din siropul de porumb, ticsite cu aspartam, precum cele de la KFC sau McDonalds, atunci sunteti, cel mai probabil, un agresor de copii. A consuma alimente naturale, curate si sanatoase, nestropite cu pesticide, constituie acum o activitate suspecta.

"Am fost destul de speriat de aceasta femeie din casa mea, daca stau sa ma gandesc bine", scrie tatal. "Aceasta femeie are autoritatea de a lua de langa mine singurele persoane pentru care merita sa traiesti: fetele mele. Deci, a continuat acuzatiile. "

Asistenta CPS apoi a vrut sa stie de ce omul a refuzat sa isi vaccineze fiicele, insinuand din nou ca si aceasta reprezinta o forma de abuz asupra copilului. "I-am spus ca da, e adevărat, am refuzat sa-mi las copiii intepati cu seringi umplute cu scualen, thimerosal, mercur, etc.Imediat i-am dat si formularul de scutire de la vaccinare. Asa am pus capat acestei acuzatii", scrie el.

Interogatoriul s-a incheiat dupa ce lucratorul CPS le-a intrebat pe fiicele barbatului daca tatal le-a lovit.

"Ele au spus: „Oh, da! tata ne da peste dos daca spun un cuvant urat", scrie el. "Femeia m-a intrebat daca acest lucru era adevarat, la care eu am spus ca da, si ca este complet legal sa-ti pedepsesti asa copilul in acest stat si ca, in plus, exista scoli publice aici, in statul meu, care permit asta."

Femeia, care obtinse un mandat legal pentru a-mi cerceta casa, a inspectat camerele fetelor si chiar frigiderul tatalui inainte de a pleca.

In ciuda faptului ca deciziile tatalui, de a nu-si lasa copii sa bea apa cu toxine, sa manance gunoaie modificate genetic, sa faca vaccinuri pline de mercur, dovedesc faptul ca el este un parinte remarcabil, care are mare grija de copiii lui, el a fost supus la o ancheta de o luna inainte de a se inchide cazul.

Probabil exemplul din cazul relatat aici repezinta tipul de spirit de comunitate pe care statul incearca sa-l incurajeze, ca parte a campaniei Dep.de securitate interna: „Vezi ceva, spune ceva!", in cadrul careia cumparatorii de la Wal-Mart sunt incurajati sa raporteze activitatile suspecte autoritatilor, dupa vizionarea unui mesaj video de la iesirea din magazin, mesaj in care apare Janet Napolitano.

Avand in vedere ca programul DHS-ului nu face nici o referire la ce constituie, mai exact, o "activitate suspecta," asteptati-va sa cititi si mai multe povesti despre americani investigati si hartuiti pentru stilul lor de viata si pntru alegerile personale, ca urmare a faptului de a fi denuntati de catre alti americani, ignoranti, care cred ca a fi bine informat despre problemele de sanatate si a actiona pentru prevenirea lor reprezinta o forma de abuz asupra propriului copil.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu