joi, 14 octombrie 2010

ALIANTA FORTELOR BENEFICE DUMNEZEIESTI

Motto: Noi si Dumnezeu formam majoritatea

NU CIPURI - NU APOCALIPSA-VREAU O MIE DE ANI PACE

ALIANTA FORTELOR BENEFICE DUMNEZEIESTI se alatura Coalitiei impotriva statului politienesc in campania:
"Refuza documentele cu cip biometric"

Coaliția Împotriva Statului Polițienesc continuă seria acțiunilor de informare cu privire la pericolul reprezentat de documentele personale cu cip biometric (pașapoarte, cărți de identitate, cărți de sănătate, cartele de călătorie RATB, carduri de student RFID).
În perioada 26-27 octombrie 2010, cu ocazia pomenirii Sfântului slavitului Marelui Mucenic Dimitrie (Dumitru), izvorâtorul de mir si facatorul de minuni, organizatorii Coaliției vor amplasa un cort de campanie stradală în zona de la poalele dealului Patriarhiei, unde voluntarii coaliției vor putea distribui zilnic intre orele 10-20 pliante de informare și autocolante cu mesajul campaniei.

Persoanele care doresc să participe la aceste activități în calitate de voluntari, sunt rugate să ia legătura cu reprezentantul biroului de organizare, dl. Ene Viorel, la tel. 0728178998, la adresa de e-mail: ene.libertate@gmail.com, sau direct la sediul de campanie (Sediul Asociației Victimelor Mineriadelor 1990-1991 din România – AVMR) din București, str. Batiștei nr. 11, scara B, etaj 1, ap. 1, sector 2.

COMUNICAT DIN PARTEA ALIANTEI FORTELOR BENEFICE DUMNEZEIESTI(AFBD):
Va oferim in continuare motivatia acestui gest:

Spunem NU CIPURILOR deoarece ele nu te ajuta sa fi mai LIBER de cum te-a lasat pe tine Dumnezeu, Ba din contra, vei fi ca boul (vaca) legate in grajdul stapanului.
Spunem Nu cipurilor deoarece ele nu te ajuta sa fi mai SANATOS, Ba din contra iti da gratis cancer sau alte boli usor de indus de la o statie emitator.
Spunem NU CIPURILOR deoarece ele nu te ajuta sa fi mai BOGAT, Ba din contra, poti ramane peste noapte fara casa, masina, banii din cont, sau alte bogatii, cand un "baiat destept" s-a hotarat sa te talhareasca "on line".
Spunem NU CIPURILOR deoarece ele nu te ajuta sa mergi la toaleta mai linistit si fara griji, Ba din contra, vor sti chiar si atunci cand faci aceasta.
Spunem NU CIPURILOR deoarece ele nu te ajuta sa ai un guvern Dumnezeiesc, Ba din contra, va fi cea mai cumplita dictatura, o noua dezordine mondiala cu anticrist in batatura.
Spunem NU CIPURILOR deoarece ele nu te ajuta sa il cunosti pe Dumnezeu, Ba din contra iti garanteaza moartea sufletului, vandut in felul acesta necuratului.
Spunem NU CIPURILOR deoarece ele nu te ajuta sa traiesti mai mult si mai bine, Ba din contra, daca ai opinii personale si diferite de cea a lui anticrist si nu inchini lui, devi in felul acesta incomod, cu mari sanse de a fi "deconectat" brusc ( omorat).
Spunem NU CIPURILOR deoarece ele nu te ajuta sa-ti petreci vacantele mai linistit, Ba din contra vor sti ce faci cu cine faci si de ce faci dragoste cu sotia(iubita) ta.
Spunem NU CIPURILOR deoarece ele nu te ajuta sa fi mai INTELEPT, Ba din contra prostia va fi la ea acasa gata instalata, fara macar sa mai poti gandi o clipa la:"Ce bine ar fi fost daca as fi avut mintea romanului de pe urma".
Spunem NU CIPURILOR deoarece ele nu te ajuta sa fi mai LIBER, Ba din contra, vei fi ca cei din Matrix(smith), ca si sedat, manipulat, si ingropat de viu pe o planeta pe care desi aparent te vei misca "liber", se va transforma peste noapte intr-o imensa inchisoare satanica, a carei duhoare te va ingenunchia.
Spunem NU CIPURILOR deoarece ele nu te ajuta sa fi mai roman, mai ungur, mai tigan, mai evreu, mai rus sau mai american etc., Ba din contra,veti fi o gloata fara nume de botez, avand in schimb numere ca la Auschwitz.
Spunem NU CIPURILOR deoarece ele nu te ajuta sa mai fericit, Ba din contra, vei fi un nefericit ca ai ratat IMPARATIA CERURILOR SI MANTUIREA.
Toate acestea sunt nimic pe langa ceea ce te asteapta daca nu te trezesti ACUM si sa spui CLAR, FERM SI HOTARAT:
NU CIPUL
NU APOCALIPSA
VREAU O MIE DE ANI PACE.

NUVELA SF...si asa sa si ramana...AMIN!

Un posibil dialog intre fortele politienesti si populatia acelor vremuri intr-un viitor cu cipuri ar suna asa:
-Emisie emisie, obiectivul B666iad si-a vandut sosetele de lana, crosetate pe ascuns de mama lui si a primit la schimb o rosie de la B6661BOU si o felie de paine din care musca direct fara s-o impoziteze la fisc...Fiti pe faza, cei doi se intalnesc cu B6662VACA care le intinde o sticla de apa luata de pe Valea Prahovei din propietatea statului impreuna cu o geaca de bureti de fag.
Fiti pe faza...acum este momentul...foc de voie...poc, poc, poc,
Robotul politist cu cip:Raportez:...a fost un fleac...:i-am ciuruit...